У вінницькому ТЦ затримали вінничанку з вкраденою білизною

Новини Вінниці / У вінницькому ТЦ затримали вінничанку з вкраденою білизною

У торговому центрі на вул. Є. Пікуса у Вінниці 4 квітня 27-річну зловмисницю, яка в одному з відділів викрала постільну білизну вартістю 2 300 гривень.

Як повідомляють у Вінницькому райуправлінні поліції, правопорушниця раніше неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за майнові та наркозлочини.

«Близько 12.45 до поліції зателефонував охоронник одного з вінницьких торгових центрів та повідомив, що на камерах відеоспостереження він побачив як одна з відвідувачок щойно викрала набір постільної білизни. Жінка поклала його у пакет та безперешкодно винесла через звуковий турнікет, який не спрацював. Правопорушниці охоронник не дав змоги покинути приміщення магазина», - йдеться  повідомленні.

На місці події слідчо-оперативна група поліції затримала жінку. Крім викраденого, у її пакеті знаходився спеціальний засіб, який блокує роботу звукових датчиків на обмежувальному турнікеті на вході-виході з магазина.

Слідчі готують матеріали для оголошення зловмисниці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 185 КК України (крадіжка), за що передбачено до 8 років позбавлення волі.

Поліція перевіряє затриману на причетність до аналогічних злочинів на території міста.

Макс Мельник

5 квітня, 2022