У Вінницькому районі чоловік отримав опіки, намагаючись ліквідувати пожежу

Новини Вінниці /  У Вінницькому районі чоловік отримав опіки, намагаючись ліквідувати пожежу

Сьогодні, 8 липня, в селі Сподахи Немирівської громади Вінницького району сталася пожежа, яка призвела до госпіталізації 65-річного чоловіка.

За інформацією відділу комунікації ДСНС Вінниччини, пожежа сталася у господарчій будівлі на площі 140 кв.м. О 12:05 рятувальники прибули на місце події та оперативно взялися за ліквідацію пожежі. 

65-річний власник будівлі отримав опіки, намагаючись самотужки загасити вогонь до прибуття пожежників. Після цього його було терміново госпіталізовано до лікарні, де йому надають необхідну медичну допомогу.

За попередніми даними, причиною пожежі могло стати коротке замикання електромережі. Це підкреслює важливість дотримання правил безпеки при користуванні електроприладами та необхідність регулярної перевірки електромережі для запобігання подібним інцидентам.

ДСНС закликає громадян не наражати себе на небезпеку, намагаючись самостійно ліквідувати пожежі. Важливо негайно викликати рятувальників, які мають необхідні знання, навички та обладнання для безпечної та ефективної боротьби з вогнем.

 

Михайло Білик

8 липня, 2024