У Вінницькому притулку для безпритульних собак на нових господарів чекає 80 тварин

Новини Вінниці / У Вінницькому притулку для безпритульних собак на нових господарів чекає 80 тварин

Вінницький муніципальний притулок для безпритульних собак, в обласному центрі на повну потужність працює більше півроку. Тут тварини можуть перебувати не більше двох місяців. За цей час тут їх лікують, стерилізують, вакцинують та шукають чотирилапим нових господарів. Якщо ж люди не забирають ,їх просто випускають у місто на місце відлову.

Вінницький муніципальний притулок для безпритульних собак на повну потужність працює більше півроку. Тут тварини можуть перебувати не більше двох місяців. За цей час тут їх лікують, стерилізують, вакцинують та шукають чотирилапим серед віничан нових господарів. Якщо ж люди не забирають, тварин просто випускають у місто на місце відлову. Про це йдеться у сюжеті телеканалу ВІТА.

За півроку вінничани із тимчасового прихистку забрали майже сотню собак. На сьогодні тут на нових господарів чекають ще 80 чотирилапих, які готові стати другом для дбайливих та люблячих господарів.

«Дуже мало тих волонтерів, які хочуть прийти і допомогти пристроїти тварину. Не потрібно прибирати, годувати, приносити їжу, це все є у притулку. Потрібно адаптувати тваринку, влаштовувати у сім'ї. Якраз допомога волонтерів у цьому напрямку була б дуже гарною і потрібною», - говорить директор Вінницького муніципального притулку для тварин Іван Левінський.