У Вінницькому НМУ імені Пирогова представили нового ректора

Новини Вінниці / У Вінницькому НМУ імені Пирогова представили нового ректора

З 1988-го вінницький мед очолював Василь Мороз. 80-річний професор залишив посаду. Тепер у Вінницькому національному університеті ім. М.І Пирогова новий в.о. ректора - 49-річна професорка Вікторія Петрушенко.

Про це повідомляє департамент охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА.

Нового керівника університету представив начальник Управління медичних кадрів, освіти і науки МОЗ України Сергій Убогов.

Василю Максимовичу Морозу подякували за роботу. Він – людина-епоха. Герой України, заслужений діяч науки і техніки, лауреат Держпремії, дійсний члена НАМК…

«Василь Максимович виховав не одне покоління медиків. Це ціла епоха. Йому вдалося зробити так, щоб про наш університет знали й говорили по всьому світі. Дякую за вашу працю і той внесок, який ви зробили для медицини Вінниччини. Сподіваюся, що Вікторія Вікторівна збереже усі ті гарні напрацювання і продовжить розвиток університету», - зазначила під час привітання директорка департаменту Ольга Задорожна.

На головному фото: В.Петрушенко - українська оперна співачка, професор Вінницького національного медичного університету ім. М. Пирогова, народна артистка України (2004) і доктор медичних наук (2008)

Новини Вінниці / У Вінницькому НМУ імені Пирогова представили нового ректораНовини Вінниці / У Вінницькому НМУ імені Пирогова представили нового ректораНовини Вінниці / У Вінницькому НМУ імені Пирогова представили нового ректора