У вінницькій промзоні вантажівка загальмувала на «даху»: водій відмовився від госпіталізації

Новини Вінниці / У вінницькій промзоні вантажівка загальмувала на «даху»: водій відмовився від госпіталізації

Вранці 26 січня на перетині вулиць Енергетичної та Гонти сталось ДТП. Вантажівка «ГАЗель» перевернулась. Спочатку правоохоронці реєстрували аварію, як кримінальне провадження, але водій змусив їх змінити кваліфікацію.

Як пояснили NaПарижі у патрульній поліції Вінниччини, водій отримав травми, проте після надання медичної допомоги відмовився від госпіталізації та нині не є потерпілим.

Відомо, що він не впорався з керуванням транспортного засобу, через що той перекинувся на дах. Фактично гальмував «дахом»…

Інспектори патрульної склали на водія адмінпротокол за ст.124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), що тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн.).

Новини Вінниці / У вінницькій промзоні вантажівка загальмувала на «даху»: водій відмовився від госпіталізаціїНовини Вінниці / У вінницькій промзоні вантажівка загальмувала на «даху»: водій відмовився від госпіталізації
Макс Мельник

26 січня, 2022