У вінницькій поліції заявили про тисячі перевірок вантажівок з лісом та 25 кримінальних проваджень

Новини Вінниці / У вінницькій поліції заявили про тисячі перевірок вантажівок з лісом та 25 кримінальних проваджень

Перевіривши з початку року кілька тисяч транспортних засобів, які перевозили деревину, вінницькі правоохоронці зафіксоували 10 фактів, коли водії надавали сумнівні товарно-транспортні накладні, або взагалі не мали необхідних супровідних документів на деревину.

Перевіривши з початку року кілька тисяч транспортних засобів, які перевозили деревину, вінницькі правоохоронці зафіксували 10 фактів, коли водії надавали сумнівні товарно-транспортні накладні, або взагалі не мали необхідних супровідних документів на деревину.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, з початку року слідчими підрозділами поліції зареєстровано 25 кримінальних проваджень за фактами незаконної порубки або незаконного перевезення чи зберігання лісу. Розпочатий комплекс превентивних заходів у сфері лісокористування триває.

У поліції звертаються до громадян з проханням, якщо відома інформація про незаконну вирубку або перевезення лісу, повідомляти у будь-який зручний спосіб: за номером 102 або до найближчого підрозділу поліції.

Макс Мельник

25 серпня, 2020