У Вінницькій міськраді оголосили тендер на закупівлю дронів для ЗСУ

Новини Вінниці / У Вінницькій міськраді оголосили тендер на закупівлю дронів для ЗСУ

Вінницька міська рада оголосила про тендер на закупівлю 80 квадрокоптерів, 100 тисяч хімічних грілок та термопосуду, які підуть на потреби ЗСУ на передовій.

Про це повідомив заступник міського голови Андрій Очеретний

«Загальна сума закупівель - майже 22 млн грн. Це частина з анонсованих раніше 28 млн гривень, які міська рада на виконкомі 27.07.2023 р. виділила з бюджету на протистояння російській агресії.

Маємо пам’ятати, що буденні речі всі ми можемо дозволити собі завдяки героїчним діям наших Захисників та Захисниць, які працюють зараз на фронті. Їх потрібно підтримувати всіма можливими засобами й способами», - зазначив він.

За словами А.Очеретного, чотири тендери зараз перебувають на стадії подання пропозицій. У міськраді закликають долучатися.

«Наша громада не стоїть осторонь і буде продовжувати це робити, як і Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб, який активно включився в роботу з початку повномасштабного вторгнення. Протягом липня вони відправили на передову десятки авто, військове обладнання, лікарські засоби та побутові речі першої необхідності», - додав він.

Олеся Рудницька

3 серпня, 2023