У Вінницькій мерії підрахували, скільки авіарейсів торік здійснено з Гавришівки

Новини Вінниці / У Вінницькій мерії підрахували, скільки авіарейсів торік здійснено з Гавришівки

Послугами міжнародного аеропорту «Вінниця» торік скористалося близько 52 тис. авіапасажирів. У їх числі – ті, хто прилітав в наш регіонах регулярними авіарейсами, а також й чартерними. Загалом торік з Гавришівки було здійснено понад 800 рейсів – удвічі більше, ніж у 2016 році.

Послугами міжнародного аеропорту «Вінниця» торік скористалося близько 52 тис. авіапасажирів. У їх числі – ті, хто прилітав в наш регіонах регулярними авіарейсами, а також й чартерними. Загалом торік з Гавришівки було здійснено понад 800 рейсів – удвічі більше, ніж у 2016 році. Про це повідомляється на сайті Вінницької міськради.

З нашого аеропорту поки що літають не так інтенсивно, як, скажімо, з Борисполя чи то Одеси, однак регулярні авіарейси здійснювалися до Варшави, Тель-Авіва, а чартерні – до Даламану, Анталії, Шарм-ель-Шейху.

Нагадаємо, що у 2013 році з Гавришівки улетіло-прилетіло 13 тисяч пасажирів. Анексія Криму та війна на Сході позначилася на роботі нашого летовища. Але нині аеропорт «Вінниця» успішно розвивається. Як відомо, торік він отримав перехідний кубок у номінації «Аеропорт року» в рамках IV Міжнародного Аероконгресу-2017.

Юрій ЯРМОЩУК

Юрій Ярмощук

17 січня, 2018