У Вінниців затримали підозрюваного, який обікрав військового

Новини Вінниці / У Вінниців затримали підозрюваного, який обікрав військового

Тимчасово винаймаючи кімнату у Вінниці, 53-річний військовий дізнався, що в нього з гаманця та банківської картки зникли гроші та інші цінні речі. Підозрюваного у крадіжці правоохоронці затримали в обласному центрі 31 березня.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, потерпілий розповів, що відсутність грошей він виявив після отримання повідомлення про здійснення несанкціонованих транзакцій. З картки зняли 14 000 гривень. Також з його гаманця зникли ще 2000 гривень й інші речі.   

Поліцейські встановили, що напередодні військовий тимчасово винаймав кімнату, де окрім нього перебували ще двоє чоловіків. Один із них потрапив під підозру поліцейських. 

Того ж дня оперативники ідентифікували особу правопорушника та розшукали його на вулиці Стрілецькій у Вінниці. Ним виявився 20-річний мешканець Тульчинського району, який тимчасово проживає у м. Вінниці. 

Речові докази вилучені частково. 

За фактом крадіжки слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснюється Вінницькою окружною прокуратурою. За такий злочин передбачено до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

1 квітня, 2023