У «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють жителів «Слов’янки» про необхідність терміново повірити лічильники

Новини Вінниці / У «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють жителів «Слов’янки» про необхідність терміново повірити лічильники

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» опублікували перелік адрес, де необхідно терміново повірити індивідуальні прилади обліку гарячої води до 31 січня.

На підприємстві уточнюють, що всі адреси розташовані у мікрорайоні «Слов’янка»:   

- вул. Д. Майбороди, 17,37,42,44,

- пров. І. Миколайчука, 6,

- вул. І. Миколайчука, 6, 6а, 11,18,

- вул. Константиновича, 37, 39,

- вул. Пирогова, 55, 111а, 115а, 117а.

«Якщо у Вас є підтверджувальні документи про здійснення повірки лічильників гарячої води, Вам необхідно викликати контролера для того, щоб опломбувати повірений прилад обліку гарячої води і надати йому документи про повірку», - вказують у ВМТЕ.

За Законами України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» та «Про метрологію і метрологічну діяльність» лічильники водоспоживання потребують обов’язкової періодичної повірки - 1 раз на 4 роки з дати останньої повірки.

На підприємстві наголошують, якщо мешканці, які проживають за вищезазначеними адресами, не повірять лічильники гарячої води або не нададуть відповідні документи про повірку лічильників до 31 січня 2022 року - нарахування за послугу з постачання гарячої води з 1 лютого 2022 року будуть проводитись у відповідності до нормативів, згідно з кількістю прописаних осіб або за показниками загальнобудинкових приладів обліку, якщо такі є в будинку.

Макс Мельник

4 січня, 2022