У Вінницяміськтеплоенерго похвалилися, що ввійшли до п’ятірки підприємств з найнижчими тарифами на тепло в Україні

Новини Вінниці / У Вінницяміськтеплоенерго похвалилися, що ввійшли до п’ятірки підприємств з найнижчими тарифами на тепло в Україні

Серед міст обласного значення України з населенням більше 250 тисяч чоловік та теплопостачальних підприємств, які забезпечують послугами більшу частину населення міста, -КП ВРМ «Вінницяміськтеплоенерго» по величині тарифів на теплову енергію для населення посідає 4-те місце з 23-х. Лідирують Житомир, Івано-Франківськ та Запоріжжя. Про це повідомила прес-служба підприємства.

Серед міст обласного значення України з населенням більше 250 тисяч чоловік та теплопостачальних підприємств, які забезпечують послугами більшу частину населення міста, КП «Вінницяміськтеплоенерго» по величині тарифів на теплову енергію для населення посідає 4-те місце з 23-х. Лідирують Житомир, Івано-Франківськ та Запоріжжя. Про це повідомила прес-служба підприємства.

«Якби не спільна праця міської влади й КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» та непроведення спільними силами заходів з енергоефективності, то тарифи були б на порядок вище: як у Рівному, Одесі та Херсоні, де тариф за 1 гігакалорію зашкалює за 1500 грн.  А так у  нашого підприємства тариф на теплову енергію для населення на рівні 1272 грн за 1 гігакалорію», - йдеться у повідомлені прес-служби.