У «Вінницягаз» кажуть, що ворожі мітки диверсанти встановлюють на газопроводах

Новини Вінниці / У «Вінницягаз» кажуть, що ворожі мітки диверсанти встановлюють на газопроводах

Окупанти встановлюють мітки на газових мережах області.

Про це повідомляють у АТ «Вінницягаз».

Компанія працює у посиленому режимі. Працівники обстежують газові мережі по всьому регіону. Однак охопити всі мережі водночас непросто. Тому звертаються за допомогою.

«Заради безпеки людей та збереження газопроводів просимо всіх бути пильними та звертати увагу на газорозподільні мережі, будівлі ГРП та ШРП на предмет наявності міток/маячків ворога та підозрілих предметів. Якщо ви побачили мітку на газових мережах – відразу повідомляйте про це за номерами 104 та 102.

Замазуйте позначки землею, глиною тощо. Якщо це наліпки, зривайте їх. Від цього залежить безпека людей, безаварійне та безперебійне газопостачання», - зазначають у компанії.

Також наголошується, що усі працівники «Вінницягазу» одягнені у спецодяг підприємства та мають службові посвідчення працівника АТ «Вінницягаз». Перевірка зайвою не буде.

Новини Вінниці / У «Вінницягаз» кажуть, що ворожі мітки диверсанти встановлюють на газопроводахНовини Вінниці / У «Вінницягаз» кажуть, що ворожі мітки диверсанти встановлюють на газопроводах
Макс Мельник

26 лютого, 2022