У Вінниці зоозахисники б’ють на сполох, кажуть, що отруту для бездомних тварин розкидають у дворах багатоповерхівок

Новини Вінниці / У Вінниці зоозахисники б’ють на сполох, кажуть, що отруту для бездомних тварин розкидають у дворах багатоповерхівок

У соцмережах вінничани почали «бити тривогу» через те, що у дворах міських багатоповерхівок почали розкидати та розливати отруту для бездомних собак та котів. Останній випадок кажуть був 13 грудня, біля одного із будинків на вулиці Князів Коріатовичів. Зоозахисники запевняють такі випадки непоодинокі.

У соцмережах вінничани почали «бити тривогу» через те, що у дворах міських багатоповерхівок почали розкидати та розливати отруту для бездомних собак та котів. Останній випадок кажуть був 13 грудня, біля одного із будинків на вулиці Князів Коріатовичів.

 

«Скоріш за все це ліки від туберкульозу, які використовують як отруту для собак. Вчора ми її прибрали, сьогодні знову її розкидали. Скоріш за це роблять або двірники, або місцеві мешканці, які не люблять чотирилапих, і є противниками «пухнастиків», які живуть у дворах», - розповіла NaПарижі Анна Соловйова.

Зоозахисники запевняють, що такі випадки непоодинокі.

 

Новини Вінниці / У Вінниці зоозахисники б’ють на сполох, кажуть, що отруту для бездомних тварин розкидають у дворах багатоповерхівок Новини Вінниці / У Вінниці зоозахисники б’ють на сполох, кажуть, що отруту для бездомних тварин розкидають у дворах багатоповерхівок Новини Вінниці / У Вінниці зоозахисники б’ють на сполох, кажуть, що отруту для бездомних тварин розкидають у дворах багатоповерхівок