У Вінниці зіткнулись дві вантажівки: у водія однієї з них Drager показав 3,01 проміле

Новини Вінниці / У Вінниці зіткнулись дві вантажівки: у водія однієї з них Drager показав 3,01 проміле

У вкрай тяжкому стані перебував за кермом вантажівки водій, коли ввечері 6 травня його побачили патрульні. Рівень алкоголю в крові кермувальника у 15 разів перевищував допустиму норму.

Про це повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

Інспекторів викликали на ДТП. На Немирівському шосе у Вінниці зіткнулись дві вантажівки.

«Прибувши на місце події, інспектори виявили там автомобіль МАЗ, інша вантажівка — автомобіль КамАЗ — була за 150 м від нього. Як виявилось, водій КамАЗу намагався втекти з місця пригоди, однак йому завадили небайдужі громадяни», - йдеться у повідомленні.

У водія КамАЗу охоронці порядку помітили ознаки алкогольного сп'яніння, тому запропонували йому пройти перевірку на алкотестері. Спецприлад Drager показав 3,01 проміле алкоголю в організмі кермувальника, що більш ніж в 15 разів перевищує допустиму норму.

На водія вантажного автомобіля КамАЗ патрульні склали ряд адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця автопригоди) та за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) КУпАП.

Патрульні дякують небайдужим громадянам, які завадили винуватцю ДТП втекти з місця пригоди.

Макс Мельник

8 травня, 2023