У Вінниці збирають кошти для перевезення з Латвії та техогляд «швидких» для ЗСУ

Новини Вінниці / У Вінниці збирають кошти для перевезення з Латвії та техогляд «швидких» для ЗСУ

Національна служба здоров'я Латвії дарує ЗСУ 50 автомобілів швидкої допомоги. Хоча автомобілі передають безкоштовно, але потрібні кошти на логістику.

«А це доставка, розмитнення (розмитнення «нульове», але воно потребує часу), технічний огляд та фарбування (карети помаранчевого кольору, потрібен камуфляж). Це не великі витрати, порівняно з вартістю отриманої допомоги. Всі автівки, як повноцінні «швидкі допомоги» будуть офіційно передані до військових частин», - пояснює колишній військовий Сергій Чумак.

БО «Родина турбота», очільницею якої є Катерина Бевзюк, збирає кошти на ці потреби, як акредитована для отримання автівок організація.

Донатити можна на цей рахунок Монобанка https://send.monobank.ua/jar/62VfWih6du

Номер картки банки

5375 4112 1113 0039

Також, для збору коштів, ГО «Подільський Гард» (Суші Від Надюші ) та БО «Родина турбота» (Катерина Бевзюк ) проводять фестиваль кухні «Ветеран кухар з нуля» - 2. Деталі про захід --- Другий сімейний фестиваль "Ветеран-Кухар з нуля "

Фестиваль відбудеться 2 грудня, у Вінниці, у Центральному парку на площі Водограю. Передбачається багато розваг, конкурсів, концертів, смачних страв, аукціонів.

Погода - це єдина перешкода для гарного проведення вихідного дня з користю для нашої Перемоги!

«Холодно, мокро: але, друзі, подумайте в яких умовах ПОСТІЙНО перебувають наші воїни! Це не година і, навіть не пів-дня. Це постійно, під обстрілами, відбиваючи штурми. Прийдіть, підтримайте добру справу! Це буде вашим маленьким подвигом в скарбничку нашої Перемоги!», - зазначає С.Чумак.

А хто все ж не зможе прийти, донатьте на цей рахунок https://send.monobank.ua/jar/62VfWih6du

Номер картки 5375 4112 1113 0039

Коротке відео про основну мету фестивалю.

Олеся Рудницька

1 грудня, 2023