У Вінниці затримано підозрюваного у крадіжці техніки

Новини Вінниці / У Вінниці затримано підозрюваного у крадіжці техніки

За тиждень оперативники Вишенського відділення поліції Вінниці встановили особу, яка підозрюється у вчиненні крадіжки зі складу мобільних телефонів, телевізорів та іншої техніки. За версією правоохоронців, вінничанин зламав замок на вхідних дверях і виніс зі складу товар.

За тиждень оперативники Вишенського відділення поліції Вінниці встановили особу, яка підозрюється у вчиненні крадіжки зі складу мобільних телефонів, телевізорів та іншої техніки. За версією правоохоронців, вінничанин зламав замок на вхідних дверях і виніс зі складу товар.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 11 березня до поліції звернувся приватний підприємець з заявою про крадіжку. За його словами, зламано замок, а з приміщення складу зникло 11 телевізорів, 2 відеореєстраторів, відеокамер та мобільних телефонів.

Розшукові заходи допомогли правоохоронцям 18 березня встановити особу підозрюваного. Ним виявився 32-річний вінничанин. Його затримано за місцем проживання.

Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка), що передбачає до 6 років позбавлення волі. Слід зауважити, що фізично людина могла винести 11 телевізорів разом з іншою технікою, але протягом тривалого часу, а також користувалася транспортом, аби вивезти стільки товару, тому чудово орієнтувалася у ситуації зі складом… Тобто підозрюваний явно не стороння людина у даному випадку і мав певні відносини до власника техніки.

Макс Мельник

19 березня, 2020