У Вінниці затримали підозрюваного до серії крадіжок

Новини Вінниці / У Вінниці затримали підозрюваного до серії крадіжок

Вінницькі оперативники 3 вересня встановили та затримали чоловіка, який, за версією слідства, причетний до серії крадіжок з магазинів в обласному центрі. Поліцейські ідентифікували зловмисника завдяки записам з камер відеонагляду та встановили місце його перебування.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, з магазину на проспекті Космонавтів від працівників торговельної мережі надійшла інформація про крадіжку парфумів. Крадія оперативники затримали відразу після вчинення злочину. Ним виявився 49-річний місцевий житель. Чоловік раніше судимий за майнові та інші злочини.

У подальшому з’ясувалось, що фігурант причетний до ще одного майнового злочину. Того ж дня до поліції звернулись представники ще одного торговельного закладу, розташованого на проспекті Космонавтів, з повідомленням про крадіжку. Поліцейські ідентифікували зловмисника завдяки записам з камер відеоспостереження.

Наразі слідчі повідомили чоловікові про підозру у вчиненні злочинів.

Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

За цими фактами слідством розпочато досудові розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що передбачає до 8 років ув’язнення.

Розслідування тривають.

Макс Мельник

6 вересня, 2022