У Вінниці затримали «мисливця» за чужими велосипедами: чоловіка підозрюють у крадіжках протягом декількох місяців

Новини Вінниці / У Вінниці затримали «мисливця» за чужими велосипедами: чоловіка підозрюють у крадіжках протягом декількох місяців

Оперативники обласного центру 17 червня затримали 27-річного вінничанина, якого вважають причетним до серії крадіжок транспортних засобів. Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, впродовж кількох місяців до правоохоронців міста надійшла маса заяв про викрадення їхніх велосипедів з під’їздів багатоповерхівок та з вулиці. 

По всіх зверненнях поліцейські проводили оперативні заходи щодо встановлення особи. У результаті оперативникам вдалося встановити особу, причетну до серії крадіжок велосипедів. Ним виявився 27-річний місцевий житель, який раніше мав проблеми із законом за майнові злочини. 

У ході процесуальних дій за місцем проживання знайомих підозрюваного виявили викрадене та вилучили їх у якості речових доказів. 

За всіма фактами крадіжок слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 КК України.

Чоловік перевіряється на причетність до вчинення аналогічних правопорушень. 

«Не залишайте велотранспорт у легкодоступних місцях, у під'їздах багатоповерхівок чи у підвальних приміщеннях. Якщо залишаєте двоколісник навіть на кілька хвилин - обов'язково закріпіть його на надійний ланцюг або замок», - зазначають у поліції.

Макс Мельник

19 червня, 2023