У Вінниці затримали двох молодиків, яких підозрюють у розбої

Новини Вінниці / У Вінниці затримали двох молодиків, яких підозрюють у розбої

Як виявляється, не тільки нічні вулиці можуть бути у Вінниці небезпечними. Близько третьої години ночі 11 червня на території розважального закладу у 26-річного вінничанина відібрали молільник і гроші. Згодом підозрюваних затримали. Один з них раніше вже скоював пограбування.

Виявляється, не тільки нічні вулиці можуть бути у Вінниці небезпечними. Близько третьої години ночі 11 червня на території розважального закладу у 26-річного вінничанина відібрали мобільник і гроші. Згодом підозрюваних затримали. Один з них раніше вже скоював пограбування.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, напад зафіксовано у закладі, розташованому поблизу залізничного вокзалу. Відвідувачу двоє незнайомців погрожували ножем. Аби не наражати себе на небезпеку, він віддав телефон і 150 гривень.

Оперуповноважені сектору кримінальної поліції Лівобережного відділення поліції встановили особи підозрюваних та згодом затримали двох 23-річних місцевих молодиків, у одного з яких вже був досвід вчинення злочинів – його притягували до кримінальної відповідальності.

Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.187 (розбій) КК України, що передбачає до 10 років позбавленням волі. Молодики перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Макс Мельник

12 червня, 2019