У Вінниці затримали дует веловикрадачів: допомогли камери відеонагляд

Новини Вінниці / У Вінниці затримали дует веловикрадачів: допомогли камери відеонагляд

Викрадання велосипедів залишається одним з найрозповсюджених злочинів у містах, які вкрай складно розкрити. Більшість викраденої техніки «тихцем» продається. Однак, стаються і виключення. Так, упродовж доби у Вінниці поліцейські розшукали двох чоловіків, які викрали два транспортні засоби на суму близько 35 тисяч гривень з під’їзду багатоквартирного будинку на Вишенці.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 18 липня із заявою про злочин звернувся житель обласного центру. Він пояснив, що невідомі особи викрали його велосипед Max Pro та електровелосипед Focus, які були залишені в під’їзді будинку по проспекту Юності.

В ході проведення розшукових заходів за допомогою відео з камер спостереження оперативники встановили зловмисників, причетних до вчинення правопорушення. Ними виявились 35-річний житель Одеської області та 38-річний житель Вінницької області.

Двоколісні транспортні засоби вилучено.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка). Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

20 липня, 2023