У Вінниці затримали чоловіка з «пересувною нарколабораторією»

Новини Вінниці / У Вінниці затримали чоловіка з «пересувною нарколабораторією»

У Вінниці на вулиці 600-річчя 12 березня близько 4 години ранку правоохоронці затримали 25-річного молодика. З його сумці оперативники вилучили близько 60 грамів наркотичної речовини, обладнання та прекурсори для її виготовлення. Саме тому в управлінні протидії наркозлочинності обласного главку заявляють про виявлення пересувної лабораторії з виготовлення амфетаміну.

У Вінниці на вулиці 600-річчя 12 березня близько 4 години ранку правоохоронці затримали 25-річного молодика. З його сумки оперативники вилучили близько 60 грамів наркотичної речовини, обладнання та прекурсори для її виготовлення. Саме тому в управлінні протидії наркозлочинності обласного главку заявляють про виявлення "пересувної лабораторії" з виготовлення амфетаміну.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, сумка чоловіка – справжній "скарб" для поліцейських. Там було все необхідне - колби, пробірки, а також хімічні інгредієнти для виготовлення наркотиків.

Пороте затриманий заперечує торгівлю наркотиками. Він запевняє, що сам є залежним та виробляв для власного вжитку.

Тим не менш кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), що передбачає позбавлення волі на строком до 3 років.

Новини Вінниці / У Вінниці затримали чоловіка з «пересувною нарколабораторією»Новини Вінниці / У Вінниці затримали чоловіка з «пересувною нарколабораторією»Новини Вінниці / У Вінниці затримали чоловіка з «пересувною нарколабораторією»
Макс Мельник

12 березня, 2020