У Вінниці затримали чоловіка, який прийшов у кафе з пістолетом та ножами

Новини Вінниці / У Вінниці затримали чоловіка, який прийшов у кафе з пістолетом та ножами

Минулої ночі в одному з вінницьких літніх кафе на вулиці 600-річчя виник конфлікт – через те, що відвідувач не хотів розраховуватися.

Минулої ночі в одному з вінницьких літніх кафе на вулиці 600-річчя виник конфлікт – через те, що відвідувач не хотів розраховуватися. 
На місце інциденту прибули двоє працівників поліції охорони, які знаходилися на території розташованого поруч торговельно-розважального центру. Вони відразу звернули увагу, що учасник конфлікту тримав у руці пістолет. А коли він їх побачив, то намагався утекти й позбутися зброї. Застосувавши силу, правоохоронці затримали його.
Як з'ясувалося, цей чоловік мав не лише пістолет без маркування з п'ятьма набоями. Відправляючись у кафе, він прихопив з собою ще два великих ножі. Для чого йому була зброя й де він її взяв – наразі з'ясовують слідчі. Пістолет й ножі передано на експертизу.
Стало відомо, що озброєний до зубів відвідувач кафе – раніше судимий за вбивство та хуліганство 38-річний мешканець Вінниці. 
Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Затриманому загрожує до 7 років ув'язнення.


 
 

Юрій Ярмощук

16 квітня, 2018