У Вінниці затримали 25-річного хлопця, який розкладав наркотики

Новини Вінниці /  У Вінниці затримали 25-річного хлопця, який розкладав наркотики

17 липня біля озера на вулиці Пирогова правоохоронці затримали 25-річного хлопця, якого впіймали на гарячому під час розкладання наркотичних закладок.

Інцидент стався увечері 17 липня, коли правоохоронці помітили молодика, який розкладав згортки з наркотиками біля озера на вулиці Пирогова. При затриманні у нього виявили PVP-сіль, а під час обшуку його квартири було знайдено ще більше наркотичних речовин, замотаних у клейку стрічку.

Слідчі також вилучили у підозрюваного мобільний телефон, на якому були збережені фото місць розташування схованок з психотропними речовинами, які він вже встиг розкласти по місту. Загалом поліція вилучила 51 закладку з наркотиками.

Речові докази направили на експертизу, яка підтвердить тип і склад наркотичних речовин. Затриманий вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за подібні правопорушення.

На цей момент правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі, за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає покарання за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Поліція зазначає, що за такі дії молодику загрожує до 10 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Михайло Білик

19 липня, 2024