У Вінниці з причепа фури на легковик вилетів контейнер. Водій Fiat «народився у сорочці»

Новини Вінниці / У Вінниці з причепа фури на легковик вилетів контейнер. Водій Fiat «народився у сорочці»

Близько опівдня 2 лютого у Вінниці на немирівській «розвязці» – перетині Немирівського та Черкаського шосе – сталась ДТП. На закругленій ділянці вантаж з причепа фури Volvo злетів та «впав» на легковик...

Автомобілі рухалися у зустрічному напрямку. Аварія сталась на каверному мості.

Водія Fiat було травмовано. Слідчі з’ясовували його стан, оскільки після надання меддопомоги в лікарні ШМД виявилося, що ушкодження не суттєві, кримінальне провадження не відкривали.

У патрульній поліції Вінницької області уточнили, що на порушника – водія вантажівки – виписали протокол за ст.124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна)? oj тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн.).

Також через ДТП пошкоджено частину огородження. Деякий час на дорозі було перекрито дві смуги руху. На даний час нормальний режим руху відновлено.

Новини Вінниці / У Вінниці з причепа фури на легковик вилетів контейнер. Водій Fiat «народився у сорочці»Новини Вінниці / У Вінниці з причепа фури на легковик вилетів контейнер. Водій Fiat «народився у сорочці»Новини Вінниці / У Вінниці з причепа фури на легковик вилетів контейнер. Водій Fiat «народився у сорочці»Новини Вінниці / У Вінниці з причепа фури на легковик вилетів контейнер. Водій Fiat «народився у сорочці»Новини Вінниці / У Вінниці з причепа фури на легковик вилетів контейнер. Водій Fiat «народився у сорочці»
Макс Мельник

2 лютого, 2022