У Вінниці з допомогою рециклерів упродовж місяця відремонтували майже пів сотні вулиць

Новини Вінниці / У Вінниці з допомогою рециклерів упродовж місяця відремонтували майже пів сотні вулиць

У Вінницькій міській територіальній громаді взимку та з початком весни дорожні служби проводять ремонт доріг за технологією «холодного асфальту» з допомогою спеціальних пристроїв - рециклерів. Відколи з середини березня у місті ці роботи відновились, дорожники їх виконали уже на 47 автошляхах. Це дозволяє подовжити термін експлуатації асфальтного покриття та зупинити подальше руйнування через несприятливі погодні умови у міжсезонний період.

Як повідомляють у міськраді, дві бригади дорожників продовжують працювати над відновленням пошкоджених ділянок проїжджих частин після зимового сезону в різних мікрорайонах громади. Починаючи із середини березня, вже проведено ремонт на 47 магістральних вулицях у середмісті, на Тяжилові, Замості, Вишеньці, Старому місті, П’ятничанах, Слов’янці тощо.

«За останній тиждень бригади провели ямковий ремонт з використанням рециклерів на вулицях Привокзальній, Липовецькій, Бевза, Нагірній, Шепеля та інших. А загалом із середини березня наші дорожні служби відремонтували у громаді вже майже пів сотні автошляхів», - розповів директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк.

Першочергово ремонтні роботи проводились на магістралях, якими їздить громадський транспорт, а також там, де інтенсивний автомобільний трафік.

Олеся Рудницька

13 квітня, 2022