У Вінниці виступатиме колись шалено популярний гурт «Табула Раса»

Новини Вінниці / У Вінниці виступатиме колись шалено популярний гурт «Табула Раса»

У Вінниці виступатиме відомий у 90-ті гурт «Табула Раса». Музиканти дадуть у Вінниці клубний концерт в пабі, але обіцяють що весною повернуться до міста і виступатимуть на більш масштабному музичному майданчику.

У Вінниці виступатиме відомий у 90-ті гурт «Табула Раса». Музиканти 23 листопада дадуть у Вінниці клубний концерт в пабі, але обіцяють що весною повернуться і виступатимуть на більш масштабному музичному майданчику.

Гурт «вистрелив» у середені дев‘яностих, коли з‘явився попит на нову українську музику. Тож навіть не зовсім відомі та розрекламовані музичні колективи збирали чималу аудиторію. 

Виступали музиканти драйвово, ще й наживо. В колишньому кінотеатрі «Росія», а саме там відбувся концерт, зала була заповнена вщент. Публіка, серед якої були і зовсім юні і більш дорослі, танцювала, незважаючи на незручності – планування кінозалу ніяк не сприяло такому бурхливому вияву емоцій.

На самому злеті кар‘єри, гурт припинив активно гастролювати.

І ось нині, музиканти вирішили згадати минуле і відправились у всеукраїнський тур «Табула Раса - 30». Серед міст, зазначених в гастрольному графіку: Чернівців, Хмельницький, Дніпро, Харків, Полтава, Запоріжжя, Кривий Ріг, Кам‘янське, Слов‘янськ, Кропивницький, Одеса, Миколаїв, Херсон, Львів, Біла Церква та Київ.

Новини Вінниці / У Вінниці виступатиме колись шалено популярний гурт «Табула Раса»Новини Вінниці / У Вінниці виступатиме колись шалено популярний гурт «Табула Раса»Новини Вінниці / У Вінниці виступатиме колись шалено популярний гурт «Табула Раса»
Марина Карабай

22 листопада, 2019