У Вінниці вранці «обкурений» водій BMW врізався у Mercedes Sprinter

Новини Вінниці / У Вінниці вранці «обкурений» водій BMW врізався у Mercedes Sprinter

Сьогодні вранці на Немирівському шосе легковик BMW несподівано врізався у мікроавтобус Mercedes Sprinter. Обійшлося без жертв. Працівники патрульної поліції запідозрили, що 36-річний водій легковика знаходиться під «кайфом». Щоб розвіяти сумніви, йому запропонували пройти відповідний тест у медичному закладі, однак той категорично відмовився це зробити.

Сьогодні вранці на Немирівському шосе легковик BMW "несподівано" врізався у мікроавтобус Mercedes Sprinter. Обійшлося без жертв. Працівники патрульної поліції запідозрили, що 36-річний водій легковика знаходиться під «кайфом». Щоб "розвіяти сумніви", йому запропонували пройти відповідний тест у медичному закладі, однак той категорично відмовився це зробити.

До речі, під час перевірки правоохоронці виявили в цього учасника ДТП підозрілу речовину зеленого кольору, схожу на висушену подрібнену коноплю. Зважаючи на цю «знахідку», патрульні викликали слідчо-оперативну групу поліції, яка й з'ясовуватиме «походження» тої речовини. Якщо з'ясується, що це наркотики, то власнику іномарки доведеться нести кримінальну відповідальність за їх збереження та «транспортування». Як знати, можливо водій тримав біля себе пустирник...

Як повідомила прес-секретар патрульної поліції Вінниччини Тетяна Фіщук, на водія BMW склали два протоколи: за вчинення ДТП та керування автомобілем у стані наркотичного сп'яніння.

Юрій ЯРМОЩУК

 

Юрій Ярмощук

18 січня, 2018