У Вінниці волонтери та АТОвці пригощатимуть пловом та збиратимуть кошти для бійців на передову

Новини Вінниці / У Вінниці волонтери та АТОвці пригощатимуть пловом та збиратимуть кошти для бійців на передову

Сьогодні, 24 грудня, у Вінниці АТОвці та волонтери на «Різдвяному ярмарку» приготують 40 літрів плову та пригощатимуть них усіх охочих. Поруч біля багаття, де варитиметься страва буде стояти скринька. У неї вінничани зможуть кинути кошти, на які волонтери закуплять смаколиків для бійців, які зустрічають Новий рік та Різдво в окопах та бліндажах на передовій. Про це на своїй сторінці Facebook повідомив атовець Андрій Грачов.

Сьогодні, 24 грудня, у Вінниці АТОвці та волонтери на «Різдвяному ярмарку» приготують 40 літрів плову та пригощатимуть ним усіх охочих. Поруч біля багаття, де варитиметься страва, буде стояти скринька. У неї вінничани зможуть кинути кошти, на які волонтери закуплять смаколиків для бійців, які зустрічають Новий рік та Різдво в окопах та бліндажах на передовій. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив атовець Андрій Грачов.

Благодійну акцію «Свої для своїх» організовує ГО «Асоціація ветеранів та інвалідів війни та волонтерів АТО». Ініціатори заходу запрошують вінничан на смачний плов до вінницької Вежі, у ятку №20. Частування почнеться о 18 годині.