У Вінниці водій-іноземець порушив ПДР, через що сталася аварія

Новини Вінниці / У Вінниці водій-іноземець порушив ПДР, через що сталася аварія

Ця дорожня пригода сталася учора у мікрорайоні Вишенька. Рано вранці на перехресті вулиць В. Порика та В. Інтернаціоналістів зіткнулися Ford Fiesta й Chevrolet Lacetti. За кермом першого легковика був 54-річний іноземець. У поліції кажуть, що він порушив правила дорожнього руху, оскільки на нерегульованому перехресті мав пропусти автівку, що мала перевагу у русі.

Ця дорожня пригода сталася учора у мікрорайоні Вишенька. Рано вранці на перехресті вулиць В. Порика та В. Інтернаціоналістів зіткнулися Ford Fiesta й Chevrolet  Lacetti. За кермом першого легковика був 54-річний іноземець. У поліції кажуть, що він порушив правила дорожнього руху, оскільки на нерегульованому перехресті мав пропусти автівку, що мала перевагу у русі. 

У лікарню з травмами потрапила 50-річна вінничанка – пасажирка Chevrolet  Lacetti. Як повідомив відділ комунікаціє поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За цією статтею законом передбачено до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

 
 

Юрій Ярмощук

3 липня, 2018