У Вінниці водії, які протестували проти підвищення цін на пальне, заблокували заправки

Новини Вінниці / У Вінниці водії, які протестували проти підвищення цін на пальне, заблокували заправки

Сьогодні вінницькі водії долучилися до Всеукраїнської акції протесту проти підвищення цін на пальне. За останній тиждень бензин додав у ціні 2,3, в окремих містах навіть 4 гривні на літрі. Власники автотранспорту частково заблокували у Вінниці два мости через Південний Буг. Крім того, активісти перекривали в’їзди на місцеві АЗС, зокрема на вулиці Привокзальній.

Сьогодні, 11 жовтня, вінницькі водії долучилися до Всеукраїнської акції протесту проти підвищення цін на пальне. За останній тиждень бензин додав у ціні 2,3, в окремих містах навіть 4 гривні на літрі. Власники автотранспорту частково заблокували два мости через Південний Буг. Крім того, активісти перекривали в’їзди на місцеві АЗС, зокрема на вулиці Привокзальній.

Так, перед в’їздом на заправку начебто зламалися кілька автівок, які заблокували рух до колонок із пальними.

«Дуже високі ціни на пальне, тому вирішили долучитися до акції, щоб керівництво держави побачило, вплинуло на зниження ціни на пальне. Хоча б на 8-9 гривень понизили, адже не можливо за таку вартість на бензин і солярку заправлятися. Працівники заправки нас розуміють, і теж погоджуються, що це висока ціна на пальне, тому з їх сторони до нас претензій не було. Люди, які приїздили теж не обурювалися, під’їздять нас підтримують», - зазначив один із активістів Віталій Ярошук.

 «Проїздив повз і побачив акцію, вирішив підтримати. Бо з такими цінами не можна погоджуватися. Я займаюся вантажними перевезеннями. Люди, які наймають мене хочуть, щоб я їздив по "старим" цінам, вони не дивляться, що солярка піднімається в ціні, я заробляю менше. А в мене два сини, дружина, їх потрібно годувати, садочки, школи», - каже водій Володимир Дрижак.

Нагадаємо, організатором акції є ГО "Авто Євро Сила", представники якої переважно використовують нерозмитнені авто, тобто не сплачуюючи податки державі. Втім проблема росту цін на пальне стосується всіх, зокрема тих, хто не ухиляється від оподаткування. 

 

Новини Вінниці / У Вінниці водії, які протестували проти підвищення цін на пальне, заблокували заправкиНовини Вінниці / У Вінниці водії, які протестували проти підвищення цін на пальне, заблокували заправкиНовини Вінниці / У Вінниці водії, які протестували проти підвищення цін на пальне, заблокували заправкиНовини Вінниці / У Вінниці водії, які протестували проти підвищення цін на пальне, заблокували заправкиНовини Вінниці / У Вінниці водії, які протестували проти підвищення цін на пальне, заблокували заправки