У Вінниці власник автівки, «захищаючи» майно, почав стріляти у незнайомців

Новини Вінниці / У Вінниці власник автівки, «захищаючи» майно, почав стріляти у незнайомців

Ввечері 17 квітня через гумове колеса, яке вдарилося у припарковану автівку, виникла сварка між трьома чоловіками. Один з них – власник транспортного засобу – почав стріляти. Унаслідок цього 29-річний вінничанин отримав вогнепальне поверхневе поранення щоки та стегна.

Ввечері 17 квітня через гумове колесо, яке вдарилося у припарковану автівку, виникла сварка між трьома чоловіками. Один з них – власник транспортного засобу – почав стріляти. Унаслідок цього 29-річний вінничанин отримав вогнепальне поверхневе поранення щоки та стегна.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, інцидент стався на вулиці Залізничний. Близько 22.30 до поліції звернувся вінничанин, який розказав, що невідомий почав стріляти в нього. Людина отримала незначні поранення щоки та стегна. Після надання медичної допомоги потерпілого лікарі відпустили додому, проте він звернутися із заявою до правоохоронців.

У Лівобережному відділенні поліції особу «стрілка» встановили одразу. Ним виявився 38-річний вінничанин, який проживає неподалік від місця інциденту. Правоохоронці вилучили предмет, схожий на пістолет-револьвер «Флобер», а також розібралися у причинах конфлікту.

Як стало відомо, двоє чоловіків, повертаючись додому, знайшли на вулиці колесо та почали його котити. Мабуть, вигадали застосування такому «добру»…Колесо вдарилось у запаркований автомобіль. Власника це збентежило. Він дістав зброю та вистрілив у бік чоловіків. Один з них отримав поранення.

Правопорушник затриманий за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), за що передбачено покарання до 7 років ув’язнення. Зброя вилучена та направлена на експертизу. Чи є кому тепер дивитися за автівкою, не повідомляється.

Макс Мельник

18 квітня, 2020