У Вінниці влаштують костюмований велопарад

Новини Вінниці / У Вінниці влаштують костюмований велопарад

У соціальних мережах з'являються анонси різних розважальних заходів, які організовують активні вінничани. Зокрема, 5 січня у Вінниці має відбутися вело-маскарад, точніше «Велопарад Дідоморозів». Нагадаємо, що він проводитиметься у нашому місті вже удев'яте.

У соціальних мережах з'являються анонси різних новорічно-розважальних заходів, які організовують активні вінничани. Зокрема, 5 січня у Вінниці має відбутися вело-маскарад, точніше «Велопарад Дідоморозів». Нагадаємо, що він проводитиметься у нашому місті вже удев'яте.

Як відомо, учасники мають дотримуватися дрес-коду: вдягнути оригінальні костюми – Санта-Клауса, Діда Мороза, Снігуроньки тощо. Чи принаймні прикрасити всій велосипед сніжинками, зайчиками, білочками чи якоюсь іншою «зимово-святковою» атрибутикою. По закінченню пробігу вінницькими вулицями, організатори вручать подарунки за найкращі костюми та найцікавіше прикрашений байк.

Цей веселий захід відбудеться 5 січня. Час збору - 12:00. Місце збору - Майдан Незалежності. Старт - 12:30.

«Маршрут: Майдан Незалежності - Козицького - Грушевського - ЦПКіВ ім.Пєшкова - Пирогова - Келецька - 600-річчя - Хм.Шоссе - Соборна - МБП СВЦ "Підкова" (колишній кінотеатр Росія)
Фініш: МБП СВЦ "Підкова" (колишній кінотеатр Росія). Під час руху ми завітаємо на новорічну ялинку на площі Європейській (біля башти), в ЦПКіВ ім.Горького та прокатаємось містом і створимо собі і мешканцям новорічно-різдвяний настрій», – зазначається на сторінці організаторів цього заходу у Facebook.


 

Юрій Ярмощук

10 грудня, 2018