У Вінниці відзвітували про готовність до початку опалювального сезону

Новини Вінниці / У Вінниці відзвітували про готовність до початку опалювального сезону

Станом на 1 жовтня теплове господарство Вінниці майже на 100% готове до нового опалювального сезону. У Вінницькій міськраді запевняють, що «останні краплі» робот мають завершити до 2 жовтня.

Наразі виконано поточний ремонт більше 200 кілометрів теплових мереж, відремонтувано 400 індивідуальних теплових пунктів, а також обладнання котелень, тощо.

«Цей опалювальний період точно буде непростим у зв’язку з ціною на газ та пандемією, і до цього потрібно віднестись дуже серйозно. Добре, що ще тримається плюсова температура, але якщо буде потреба — ми будемо вмикати опалення в школах, садочках  та лікарнях. А в житлових будинках більше ніж на 90% системи уже заповнені водою», — прокоментував стан готовності до старту опалювального сезону заступник міського голови Микола Форманюк.

Зазначимо, у матеріалі NaПарижі «Крапка» в тарифах. В АМУ кажуть про недофінансування місцевих бюджетів, а в уряді обіцяють допомогти лише «обраним» пояснюються деталі підписаного між Асоціацією міст України (АМУ) з одного боку та урядом та Офісом президента з іншого меморандуму щодо тарифів, яке нібито завершило тривале «тарифно-теплове» протистояння.

Макс Мельник

1 жовтня, 2021