У Вінниці відкривають філіал Харківського університету внутрішніх справ

Новини Вінниці / У Вінниці відкривають філіал Харківського університету внутрішніх справ

У зв’язку з військовою агресією РФ на території України Харківський національний університет внутрішніх справ (ХНУВС) змінив своє місце розташування. Відтепер філіал працюватиме у Вінниці. Заклад запрошує вінничан до вступу на навчання.

Про це повідомляють у поліції Вінницької області.

Навчання для курсантів здійснюється за державним замовленням (безоплатно).

Майбутні офіцери зможуть здобути вищу освіту за спеціальностями «Право», «Психологія», «Облік і оподаткування», «Кібербезпека» та «Превентивна діяльність».

Під час навчання курсанти отримують стипендію, забезпечуються харчуванням, форменим одягом та проживанням у гуртожитку (протягом 1-го курсу).

З моменту зарахування на навчання курсантам рахується вислуга проходження служби в Національній поліції України.

Після закінчення навчання всі курсанти в обов’язковому порядку працевлаштовуються на службу в підрозділи поліції за отриманою спеціальністю.

Прийом на навчання здійснюється за результатами проходження абітурієнтом індивідуальної співбесіди з оцінювання рівня вмотивованості та складання нормативів з фізичної підготовки (біг на 100 м та комплексна силова вправа).

Національний мультипредметний тест та ЗНО не обов’язковий (можуть подаватись за бажанням вступника), біг на 1000 м не складається.

Для участі у вступній кампанії необхідно

1. Подати онлайн анкету на сайті МОН.

2. Підготувати та подати встановлені документи до найближчого підрозділу поліції (за місцем проживання) для оформлення особової справи та направлення її до закладу вищої освіти.

3. Пройти військово-лікарську комісію МВС.

У разі виникнення додаткових питань звертайтесь за тел. (0432) 594-222, (067) 430-52-67.

Олеся Рудницька

15 червня, 2022