У Вінниці відбувся другий випуск фахівців з публічного управління

Новини Вінниці / У Вінниці відбувся другий випуск фахівців з публічного управління

Вінницька академія неперервної освіти вже вдруге випустила магістрів «Публічного управління та адміністрування». У Вінниці в академії урочисто вручили дипломи 116 випускникам.

Вінницька академія неперервної освіти вже вдруге випустила магістрів «Публічного управління та адміністрування». У Вінниці в академії урочисто вручили дипломи 116 випускникам, посадовці пропонують використовувати досвід навчального закладу в для підготовки фахівців такого профілю в інших містах України

Про це повідомляють офіційні джерела. На урочистостях були присутні посадовці, депутати. Всі вітали присутніх та окреслювали перспективи академії.

Виступаючи перед присутніми, заступник голови облдержадміністрації Ігор Івасюк зазначив: «Окрім дефіциту робітничих кадрів, наш регіон і держава в цілому відчувають потребу фахових управлінців. І саме даний заклад ( а їх в Україні лише два) надає подібну освіту. І є змога продовжити навчання за обраним фахом  в аспірантурі. Більш того, необхідно створювати спеціалізовану вчену раду, оскільки досвід академії в даному напрямі один з кращих в Україні».

 

 

 

Новини Вінниці / У Вінниці відбувся другий випуск фахівців з публічного управлінняНовини Вінниці / У Вінниці відбувся другий випуск фахівців з публічного управлінняНовини Вінниці / У Вінниці відбувся другий випуск фахівців з публічного управління
Марина Карабай

1 березня, 2020