У Вінниці відбудеться масштабний велопробіг, можна вдягати карнавальні костюми

Новини Вінниці / У Вінниці відбудеться масштабний велопробіг, можна вдягати карнавальні костюми

Наприкінці травня у Вінниці відбудеться ювілейний, 10-й, Велодень. Долучитися до масштабного велопробігу організатори запрошують усі охочих.

Наприкінці травня у Вінниці відбудеться ювілейний, 10-й, Велодень. Долучитися до масштабного велопробігу організатори запрошують усі охочих. Як повідомляється на сторінці у Facebook спільноти «Критична маса Вінниця», учасники цього заходу збиратимуться 26 травня о 10:30 у традиційному місті – на Майдані Незалежності. Там вони мають зареєструватися, прослухають інструктаж досвідчених вінницьких байкерів й о 11:00 рушать за таким маршрутом: Майдан Незалежності – Соборна – Пирогова – ринок «Урожай» – Келецька – ТЦ Plaza Park (колишній ТЦ Шок).

До речі, на Майдан Незалежності, тобто на місце загального старту, учасники велопробігу зможуть дістатися зі своїх мікрорайонів організованими колонами. Координатори чекатимуть їх о 9:30 на вул. Луговій, біля Меморіалу Визволення, що на вул. Київській, та у мікрорайоні «Вишенька», біля ТЦ Plaza Park.
Після завершення велопробігу його учасників чекатиме цікава розважальна програма, зокрема, конкурсу, запашна кава, стрільба з лука й навіть гармати та інше.
Звісно, організатори радять не забувати про правила безпеки, обов'язково вдягнути захисний шолом. А ті, хто приїде у маскарадних костюмах, можливо, отримають призи. 
 

Юрій Ярмощук

13 травня, 2018