У Вінниці відбудеться ювілейний фестиваль оригінальних подарунків

Новини Вінниці / У Вінниці відбудеться ювілейний фестиваль оригінальних подарунків

На цьому фестивалі, який називається Vin Art Fest, охочі зможуть придбати собі, рідним чи друзям подарунки. Але не фабричні вироби, а виготовлені вручну майстрами й умільцями нашого краю. Вхід на цей ярмарок – вільний. Зрозуміло, не обов'язково щось купувати. Можна просто подивитися на представлене розмаїття ляльок ручної роботи, оберегів, оригінальних виробів з бісеру, натуральних каменів, полімерної глини. А охочі зможуть долучитися до безкоштовних майстер-класів з виготовлення сувенірів, прикрас тощо. У Вінниці Vin Art Fest проводитиметься вдесяте. Тож цей фест є ювілейним. Відбудеться він з 6 по 9 червня у Експоцентрі ВТПП. Влаштовує його громадська організація «Творчі люди».

На цьому фестивалі, який називається Vin Art Fest, охочі зможуть придбати собі, рідним чи друзям подарунки. Але не фабричні вироби, а виготовлені вручну майстрами й умільцями нашого краю.  Вхід на цей ярмарок – вільний. Зрозуміло, не обов'язково щось купувати. Можна просто подивитися на представлене розмаїття ляльок ручної роботи, оберегів, оригінальних виробів з бісеру, натуральних каменів, полімерної глини. А охочі зможуть долучитися до безкоштовних майстер-класів з виготовлення сувенірів, прикрас тощо.

У Вінниці Vin Art Fest проводитиметься вдесяте. Тож цей фест є ювілейним. Відбудеться він з 6 по 9 червня у Експоцентрі ВТПП. Влаштовує його громадська організація «Творчі люди». 


 

Юрій Ярмощук

4 червня, 2018