У Вінниці вчергове зупинили кермувальника «під кафом», кого три роки тому позбавили водійських прав

Новини Вінниці / У Вінниці вчергове зупинили кермувальника «під кафом», кого три роки тому позбавили водійських прав

Ввечері 9 жовтня у Вінниці на вулиці Брацлавській патрульні склали адмінматеріали на водія, який був обмежений та позбавлений права керування, а також мав ознаки наркосп'яніння. Здається, протоколи він колекціонує, наркотики вживає, анулювання водійських прав ігнорує.

Як повідомляє патрульна поліція Вінницької області, зупинили автівку через порушення ПДР. Коли інспектори підійшли до водія ВАЗ, помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння.

«Проїхати до медичного закладу для перевірки чоловік відмовився. Патрульні встановили, що водій обмежений у праві керування виконавчою службою з 2020-го року, а також позбавлений такого права, за що протягом року уже притягувався до відповідальності», - йдеться у повідомленні.

На 31-річного водія автомобіля ВАЗ патрульні склали ряд адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), за ч. 1 ст. 126 (Керування автомобілем особою, яка не пред'явила поліс обов'язкового страхування) та за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) КУпАП.

Макс Мельник

10 жовтня, 2023