У Вінниці «ВАЗ» на «зебрі» збив трьох пішоходів

Новини Вінниці / У Вінниці «ВАЗ» на «зебрі» збив трьох пішоходів

У Вінниці 14 вересня на проспекті Коцюбинського автомобіль «ВАЗ» збив трьох пішоходів, які перетинали дорогу по «зебрі». Двом пощастило, після огляду у лікарні їх відпустили, а 32-річну вінничанку довелося госпіталізувати.

Як повідомляють у відділі комунікації обласного главку поліції, аварія сталась близько 13.00 неподалік музею Коцюбинського. За кермом транспортного засобу перебував 66-річний житель Вінниці.

За попередньою інформацією слідства, водій «ВАЗа» допустив наїзд на трьох вінничан, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Через тілесні ушкодження, отримані жінкою, її залишили у стаціонарі.

Водій освідуваний, він тверезий. Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена причина аварії.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

15 вересня, 2021