У Вінниці в парку Дружби народів бігтимуть 48-годинний марафон

Новини Вінниці / У Вінниці в парку Дружби народів бігтимуть 48-годинний марафон

У Вінниці професійні спортсмени та любителі випробовуватимуть себе на витривалість.У міському парку Дружби народів з 29 червня по 1 липня відбуватиметься Чемпіонат України з дводобового бігу. Крім того, вінничани, а також бігуни з іншим міст України спільно із іноземними гостями бігтимуть 24 та 12 годин під час марафону «Самоперевершення», який цього річ проходитиме вдесяте в обласному центрі.

У Вінниці професійні спортсмени та любителі випробовуватимуть себе на витривалість.У міському парку Дружби народів з 29 червня по 1 липня відбуватиметься Чемпіонат України з дводобового бігу. Крім того, вінничани, а також бігуни з іншим міст України, спільно із іноземними гостями бігтимуть 24 та 12 годин під час марафону «Самоперевершення», який цього річ проходитиме вдесяте в обласному центрі.

Серед організаторів вінницького марафону - досвідчені бігуни 6- та 10-денних забігів у Нью-Йорку. В середньому під час чемпіонату пробігають до 250 кілометрів, харчуються на ходу. Крім того, бігуни отримують необхідну меддопомогу та кваліфіковану поміч масажиста. Ці послуги - в "статичному режимі".

«Далеко не всі учасники чемпіонату є професійними спортсменами. Серед них вчителі, бібліотекарі, юристи, економісти та підприємці. Чоловіки та жінки різного віку, навіть ті кому за 80 років. Основною метою проведення змагань є популяризація здорового та активного способу життя серед українців», - зазначили організатори.

Початок змагань о 12 годині. Кому цікаво, будь ласка, може подивитися для натхнення.