У Вінниці в палаючому будинку рятувальники знайшли мертвим чоловіка. Причини займання та смерті людини встановлюються

Новини Вінниці / У Вінниці в палаючому будинку рятувальники знайшли мертвим чоловіка. Причини займання та смерті людини встановлюються

Ввечері 6 лютого у Вінниці загорівся житловий будинок. В одній з кімнат рятувальники знайшли мертвим 67-річного чоловіка. Причину займання встановлюють.

Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, виклик про те, що на вул. Москвіна (р-н Старе місто), горить житловий будинок до Служби порятунку «101» надійшов о 22:17.

Прибувши до місця події бійці ДСНС з'ясували, що вогнем охоплено приватний житловий будинок на площі 80 кв.м. При огляді рятувальники виявили чоловіка без ознак життя.

О 22:43 пожежу локалізовано, а о 23:23 ліквідовано. Причина виникнення загоряння наразі встановлюється фахівцями.

До боротьби з вгнем від ДСНС залучалося 15 чоловік особового складу та три одиниці спецтехніки.

Про причини смерті чоловіка наразі не повідомляється.

Новини Вінниці / У Вінниці в палаючому будинку рятувальники знайшли мертвим чоловіка. Причини займання та смерті людини встановлюютьсяНовини Вінниці / У Вінниці в палаючому будинку рятувальники знайшли мертвим чоловіка. Причини займання та смерті людини встановлюютьсяНовини Вінниці / У Вінниці в палаючому будинку рятувальники знайшли мертвим чоловіка. Причини займання та смерті людини встановлюються
Макс Мельник

7 лютого, 2022