У Вінниці в останню путь проводжають воїна Дениса Куклінського

Новини Вінниці / У Вінниці в останню путь проводжають воїна Дениса Куклінського

За трагічних обставин 1 листопада зупинилося серце воїна Дениса Куклінського, який з перших днів війни захищав Україну. Вінничанину навічно залишилося 29 років…

Про це повідомляє Вінницька міськрада.

Денис Куклінський був серед тих, хто вже у перший день великого російського вторгнення рушили до центру комплектування військ. Його новою родиною стала 59-та окрема мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка. З нею пройшов із боями від Миколаївського до Донецького напрямку. Сюди ж повернувся після важкого поранення та продовжив боротися з агресорами. За проявлену мужність і успішне виконання військових завдань був нагороджений нагрудним знаком «Золотий хрест».

Денис Куклінський народився 9 жовтня 1994 року у Вінниці, де його першою альма-матер стала 35 школа. А за професійною освітою подався до Вінницького кооперативного коледжу. Працював у фармацевтичній компанії. Створив сім’ю та разом із коханою плекав маленького синочка.

«Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, Денис відразу вирішив, що піде боронити рідну землю від ворога. Передусім заради нашої дитини, а також задля майбутнього країни – мирного та квітучого, – розповідає дружина захисника Вікторія. – Він був щирим та добрим, справжнім та відданим…»

Церемонія прощання із Денисом Куклінським відбудеться у поминальній залі за адресою: вул. Генерала Арабея, 1. Початок о 12:00.

Поховають воїна о 13:00 на Алеї слави Сабарівського кладовища. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Олеся Рудницька

3 листопада, 2023