У Вінниці в квартирі загорілася шафа. На місце пригоди прибули десять рятувальників й два спецавтомобіля

Новини Вінниці / У Вінниці в квартирі загорілася шафа. На місце пригоди прибули десять рятувальників й два спецавтомобіля

У передостанній день року в одній з вінницьких квартир трапилася надзвичайна пригода, яка певною мірою зіпсувала передноворічний настрій її господарям. Серед дня мешканці багатоповерхівки, що на вул. С. Зулінського, раптом відчули в під'їзді запах диму. Вони відразу звернулися по допомогу до рятувальників.

У передостанній день року в одній з вінницьких квартир трапилася надзвичайна пригода, яка певною мірою зіпсувала передноворічний настрій її господарям. 
Серед дня мешканці багатоповерхівки, що на вул. С. Зулінського, раптом відчули в під'їзді запах диму.  Вони відразу повідомили про це рятувальників.

«Прибувши до місця виклику, бійці ДПРЧ-2 встановили, що на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового будинку в коридорі горить шафа. О 15:05 пожежу локалізували, 15:06 ліквідували. Вогнем пошкоджено дерев’яну шафу та облицювання стін на площі 10 кв. метрів», – повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

До речі, до ліквідації цієї пожежі, яка напередодні нового року переполошила жителів багатоповерхівки, були залучені десять рятувальників та два спецавтомобіля.

Найімовірніше, вважають у ДСНС, що шафа загорілася через замикання в електромережі.

Як повідомляв NaПарижі, у Вінниці евакуювали кілька десятків мешканців багатоповерхівки.

Юрій Ярмощук

31 грудня, 2018