У Вінниці упіймали водія, який ледь тримався на ногах

Новини Вінниці / У Вінниці упіймали водія, який ледь тримався на ногах

Серед ночі на вулиці Липовецькій у Вінниці патрульні звернули увагу на легковик Peugeot, який їхав з вимкненими фарами. За мить іномарка зупинилася. За її кермом був дуже п'яний чоловік. Він ледь тримався на ногах. Як з'ясувалося, рівень алкоголю у його крові перевищував норму у 12 разів. Перед тим, як сісти за кермо чоловік випив щонайменше пляшку горілки. Автівку забрали на арештмайданчик, його оштрафували – за те, що їздив п'яним й без світла. Як повідомляв Na Парижі, з початку цього року патрульні поліцейські на Вінниччині зареєстрували 860 випадків керування транспортними засобами водіями, які були п’яними чи під дією наркотичних засобів.

Серед ночі на вулиці Липовецькій у Вінниці патрульні звернули увагу на легковик Peugeot, який їхав з вимкненими фарами. За мить іномарка зупинилася. За її кермом був дуже п'яний чоловік. Він ледь тримався на ногах. Як з'ясувалося, рівень алкоголю у його крові перевищував норму у 12 разів. Перед тим, як сісти за кермо чоловік випив щонайменше пляшку горілки.

Автівку забрали на арештмайданчик, його оштрафували – за те, що їздив п'яним й без світла.

Як повідомляв Na Парижі, з початку цього року патрульні поліцейські на Вінниччині зареєстрували 860 випадків керування транспортними засобами водіями, які були п’яними чи під дією наркотичних засобів.


 

Юрій Ярмощук

9 травня, 2018