У Вінниці у «загоні» кишенькових злодіїв нові втрати

Новини Вінниці / У Вінниці у «загоні» кишенькових злодіїв нові втрати

Про нашестя у Вінниці кишенькових крадіїв Na Парижі нещодавно попереджав мешканців і гостей міста. Попри те, що працівники поліції стежать за крадіями, це не зупиняє охочих поцупити у когось із сумки гаманець. Одним з «улюблених» місць полювання за грошима давно став тролейбусний маршрут №5.

Про нашестя у Вінниці кишенькових крадіїв Na Парижі нещодавно попереджав мешканців і гостей міста. Попри те, що працівники поліції стежать за цими зловмисниками, це не зупиняє деяких охочих поцупити у когось із сумки гаманець. Одним з «улюблених» місць полювання за грошима давно став тролейбусний маршрут №5.

Учора, 6 грудня, у тролейбусі, що рухався за цим маршрутом, оперативники затримали «на гарячому» чергового кишенькового злодія. Як з’ясувалося, лише 6 днів тому він достроково повернувся з виправної колонії. На жаль, там його не привчили до праці, бо, потрапивши на свободу, поцупив у пенсіонерки гаманець. Тепер затриманому знову доведеться не один рік провести за колючим дротом. Можливо, що там цей 36-річний вінничанин таки опанує якусь пристойну професію й у майбутньому зароблятиме собі на життя у чесний спосіб.

Юрій ЯРМОЩУК