У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата

Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата

Не для всіх вінничан вечір 24 грудня запам’ятався як час дорожнього колапсу. Адже маленькі  жителі мікрорайону Старого міста були зайняті веселощами, конкурсами та танцями з аніматорами у молодіжному клубі VinSmart «Гараж 77».

Не для всіх вінничан вечір 24 грудня запам’ятався як час дорожнього колапсу. Адже маленькі жителі мікрорайону Старого міста були зайняті веселощами, конкурсами та танцями з аніматорами у молодіжному клубі VinSmart «Гараж 77».

У Вінниці, в молодіжному клубі за адресою вул. Д. Нечая 77а, у Святвечір дітлахи поринули у світ веселощів та відпочинку від рутини садочка та школи. Адже радіти є чому - на цілі два тижні малеча матиме можливість насолоджуватись новорічними канікулами. Однак, не розвагами єдиними.

На новорічне свято завітали помічники депутата Вінницької обласної ради та голови правління ПРАТ «Вінницький олієжиркомбінат» Дмитра Чаленка, які передали дітлахам солодкі подарунки, та привітали усіх присутніх з прийдешніми святами.

Відомо, що колектив Олієжиркомбінату протягом багатьох років з щирістю та радістю підтримує дитячі колективи міста. І навіть «дорожній апокаліпсис» не завадив принести «солодку нотку» у новорічний настрій дітей та їх батьків.  

Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата Новини Вінниці / У Вінниці у Святвечір дітлахи вінницького Старого міста отримали солодкі подарунки від депутата
Ірина Заіковата

26 грудня, 2019