У Вінниці триває прийом заявок на обласний конкурс ІГС 2021

Новини Вінниці / У Вінниці триває прийом заявок на обласний конкурс ІГС 2021

Вінницька обласна державна адміністрація оголосила конкурс інститутів громадянського суспільства і пропонує громадським організаціям долучитись до написання проєктів, максимальний кошторис яких складає 50 тисяч гривень. В ОДА зазначають, що перевагу надаватимуть заходам спрямованим на соціально-економічний розвиток, культурно-просвітницьку діяльність, національно-патріотичне виховання, розвиток інклюзивного середовища, краєзнавчу роботу, охорону пам’яток історії та культури, аналітичну діяльність та проведення соціологічних досліджень, допомогу соціально незахищеним верствам населення, екологічну безпеку, протидію корупції, розвиток громадянського суспільства та засобів масової інформації.

Вінницька обласна державна адміністрація пропонує громадським організаціям долучитись до написання соціально-культурних проєктів, максимальний кошторис яких складає 50 тисяч гривень.

В ОДА зазначають, що перевагу надаватимуть тим проєктам інститутів громадянського суспільства (ІГС), які спрямовані на соціально-економічний розвиток, культурно-просвітницьку діяльність, національно-патріотичне виховання, розвиток інклюзивного середовища,  краєзнавчу роботу, охорону пам’яток історії та культури, аналітичну діяльність та проведення соціологічних досліджень, допомогу соціально незахищеним верствам населення, екологічну безпеку, протидію корупції, розвиток громадянського суспільства та засобів масової інформації.

Про це йдеться на сайті адміністрації.

Зазначимо, що прийом заявок вже розпочався, триватиме він до 16 листопада, звертатись потрібно до департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА. Проєкти переможці мають бути реалізовані у наступному році.

Зазначимо, що в минулому році переможцями конкурсу стали 25 проєктів інститутів громадянського суспільства Вінниччини, які отримали співфінансування коштом обласного бюджету на суму 1 млн. грн.