У Вінниці троє п'яних молодиків побили охоронців супермаркету "АТБ"

Новини Вінниці / У Вінниці троє п'яних молодиків побили охоронців супермаркету "АТБ"

У поліції Вінниччини повідомили про затримання трьох молодиків, які ввечері 30 січня влаштували бійку з охоронниками в одному із супермаркетів обласного центру.

У поліції Вінниччини повідомили про затримання трьох молодиків, які ввечері 30 січня влаштували бійку з охоронниками в одному із супермаркетів обласного центру.

Спочатку бійці батальйону патрульної служби особливого призначення «Вінниця» затримали на місці злочину двох хлопців, третій втік з місця події, але пізніше його також впіймали.

Як стало відомо NаПарижі, бійку нетверезі хулігани влаштували у супермаркеті "АТБ" біля готелю "Південний Буг".

У поліції зазначають, що затриманим 18,19 та 21 рік. Нині їм оголошено про підозру та обрано запобіжний захід на час досудового розслідування – тримання під вартою без права внесення застави.

За даними слідства, троє зловмисників, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, близько 23-ї години зайшли до магазину.

"Хлопці поводили себе агресивно, розпивали спиртне, на зауваження охорони не реагували. Після чергового зауваження підозрювані спровокували бійку з охоронцями закладу. Внаслідок інциденту останні отримали тілесні ушкодження. Двох правопорушників поліцейські затримали на місці злочину спільно з охороною супермаркету. Третій учасник бійки втік, але згодом був затриманий", - повідомляють у поліції.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч.3 ст.296 КК України (хуліганство). Затриманим загрожує до 5 років позбавлення волі.