У Вінниці та інших містах правоохоронці викрили мережу місць розпусти

Новини Вінниці / У Вінниці та інших містах правоохоронці викрили мережу місць розпусти

У різних регіонах України 27-річна одеситка орендувала квартири, куди заселяла дівчат з інших областей. Вони «відпрацьовували» наданням сексуальних послуг. Завдяки цьому було створено потужну мережу місць розпусти, а бізнес став доволі прибутковим. Правоохоронці 14 вересня провели низку одночасних обшуків в різних областях. Зібраних матеріалів достатньо, аби висунути організаторці підозру у сутенерстві.

Як вказують у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, підозрювана мешканка Одеси підшукувала дівчат для заняття проституцією за допомогою інтернету. Вона розміщувала оголошення «про високооплачувану роботу для привабливих дівчат» у різних регіонах країни.

Також організаторка бізнесу винаймала квартири, де жінки позмінно надавали інтимні послуги клієнтам. Година тісного спілкування коштувала клієнтові 1500 гривень, з них 50% заробітку дівчата залишали собі, а решту перераховували на банківські картки організаторки.  

Скільки часу та у яких містах працювала налагоджена схема, хто допомагав організаторці, адже, ймовірно, вона мала «дах», наразі не повідомляється.

Обшуки у Вінниці та інших регіонах відбувалися в орендованих квартирах за підтримки бійців спецпідрозділу КОРД.

У поліції підкреслюють, що слідчі вилучили чорнові записи з сумами, отриманими внаслідок надання послуг, гроші, банківські картки, мобільні телефони та інші речові докази. За попередньою інформацією слідства, у Вінниці потижнево «працювали» дівчата з Івано-Франківської та Харківської областей.   

Також вінницькі слідчі провели результативний обшук в Одесі. В помешканні 27-річної організаторки бізнесу вилучили 10 мобільних телефонів, за допомогою яких вона підшукувала  клієнтів, банківські документи про проведені грошові операції, банківські картки, гроші та чорнові записи про отримані протиправним шляхом доходи. 

Організаторці незаконного бізнесу загрожує до 7 років ув’язнення відповідно до ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).  Досудове розслідування триває. За зайняття проституцією дівчат притягнуто до адміністративної відповідальності.

Новини Вінниці / У Вінниці та інших містах правоохоронці викрили мережу місць розпустиНовини Вінниці / У Вінниці та інших містах правоохоронці викрили мережу місць розпустиНовини Вінниці / У Вінниці та інших містах правоохоронці викрили мережу місць розпустиНовини Вінниці / У Вінниці та інших містах правоохоронці викрили мережу місць розпусти
Макс Мельник

16 вересня, 2021