У Вінниці судитимуть голову ОСББ

Новини Вінниці / У Вінниці судитимуть голову ОСББ

У Вінниці завершено досудове розслідування справи щодо голови ОСББ, який нібито привласнив 280 тис. грн. Так це чи ні – незабаром з'ясовуватиметься у суді. Цю справу й обвинувальний вирок вже туди передали.

У Вінниці завершено досудове розслідування справи щодо голови одного з ОСББ, який нібито привласнив 280 тис. грн. Так це чи ні – незабаром з'ясовуватиметься у суді. Цю справу й обвинувальний вирок вже туди передали. Йому інкримінують ч. 2, 3 ст. 191, ч. 2 ст. 185 КК України. Тобто, йдеться про привласнення майна та крадіжку. Загрожує фігуранту справи до 8 років ув'язнення.

«Під час досудового розслідування встановлено, що голова правління одного з об’єднань співвласників багатоповерхового будинку м. Вінниці, будучи службовою особою наділеною організаційно-розпорядчими функціями та, в силу своїх повноважень, маючи змогу здійснювати оперативне управління та розпорядження коштами об'єднання на рахунку  ОСББ, вчинив привласнення грошових коштів. У подальшому, вказана особа, будучи звільненою з посади голови правління та маючи за родом своєї попередньої діяльності доступ до рахунку ОСББ, таємно викрав чималу суму грошей», – зазначила прес-служба прокуратури Вінницької області.
 

Юрій Ярмощук

23 серпня, 2018